VRCC Anniversary motor te koop - VERKOCHT

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Beer
Berichten: 1197
Lid geworden op: do 15 nov 2012, 19:18
Locatie: Gemert

VRCC Anniversary motor te koop - VERKOCHT

Bericht door Beer » zo 12 mar 2017, 15:33

Voor wie op zoek is naar een Valkyrie, is dit een buitenkansje.
Tijdens ons Internationale Treffen vorig jaar, hebben we een Valkyrie verloot. Bouwjaar 1997 en 60.000 km.
Deze motor was een import Valkyrie en afkomstig uit Duitsland. Hij is weer in originele, STD fabrieksstaat gebracht door Colin Kirkpatrick en Hans Huijbers.
De club wilde alleen een motor verloten die er weer als nieuw uitzag. Ik heb er persoonlijk op toegezien dat de motor perfect in orde was.
De schokbrekers, koplamp, steps en tal van andere zaken zijn vervangen omdat er krassen op zaten. Mechanisch is de motor compleet gereviseerd door een professionele motorspecialist.
Alles, maar dan ook alles wat er enigszins versleten uitzag, is vervangen. De carburateurs zijn gedemonteerd en schoongemaakt, V-snaren vernieuwd, nieuwe banden en zeer uitgebreide grote beurt gehad.
Alle papieren zijn aanwezig, Duits kenteken, nummerplaten, EU conformiteitsbewijs, TUV, etc. Verder heeft de vorige eigenaar een koopcontract getekend zonder nieuwe eigenaar. U kunt dus zelf uw naam invullen. Bovendien is het onderhoud van de motor door de laatste eigenaar bijgehouden en zijn alle aankoopbewijzen bewaard .
De motor is gewonnen door Christine Berthet uit Frankrijk maar kon daar niet worden ingevoerd. Er waren namelijk geen documenten meer aanwezig van de eerste Amerikaanse eigenaar. Ondanks het feit dat de motor in Duitsland officieel is ingevoerd en stond geregistreerd, is dat in Frankrijk blijkbaar nodig. Christine wil de motor daarom nu verkopen voor een vraagprijs van € 5300,- De motor moet dus uit Duitsland worden ingevoerd en (voor Nederland) alleen de BPM nog betaald. Deze zal van een motor uit 1997 niet bijzonder hoog meer zijn. Zin in een leuk avontuur en uitstekende Valkyrie? Neem dan contact op met Christine Berthet - cbz.73@hotmail.fr of met VRCC Lowlands - info@vrcc.nl


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Chapter Rep

Plaats reactie